Palvelut

Hoitava hieronta

Hieronta on yksi vanhimpia hoitomuotoja ja sen merkitys ja suosio on nykypäivänä kasvanut. Hieronta poistaa lihaskireydet, rentouttaa, virkistää, luo hyvää oloa ja mieltä. 

Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti sekä psyykkisesti. Hoitavaa hierontaa voidaan käyttää mm. erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidoissa tai myös kehon rentouttavana käsittelynä.
 
Urheiluhieronta
Urheiluhieronnan tekniikat soveltuvat erityisesti ennen urheilusuoritusta tai urheilusuorituksen jälkeen tehtävään hierontaan, mutta soveltuvat hyvin myös kuntoliikkujan lihashuoltoon. Urheiluvammojen hoidossa urheiluhieronnasta on selkeä apu, jolloin saadaan lihas nopeammin taas toimintavalmiiksi.
 
Kuuma/kylmähoidot

Lämpöhoidot jaetaan vaikuttavan lämpötilan ja kohdennuspaikan mukaan pintalämpö ja kylmähoitoihin. Yleisesti ulkoisesti kehoon kohdistetulla lämpötilan muutoksella on kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kiihdyttävää ja samalla sitä tervehdyttävää vaikutusta.
Pintalämpöhoitoa voidaan käyttää hieronnan esihoitoina. Se rentouttaa lihaksia ja lievittävät kipua.

Kylmähoidon käyttöalueita äkillisen loukkaantumisten lisäksi ovat erilaiset jänne- ja pehmytosien kiputilat. Kylmähoito on yleensä toimivaa nivelten läheisyydessä olevan limapussin, nivelkapselin, jännetulehduksen ja lihaskivun hoidoissa.
 
Teippaus
Urheiluteippaus tukee vammaa ja vähentää kuormitusta, mutta ei kuitenkaan estä lihasten toimintaa.

VARAA AIKASI

0400 611 010

Facebook